تشخیص ندادن بیماری های آمیزشی در زنان منجر به عوارض بعدی مانند بیماری های التهابی لگن، ناباروری، مرگ و میر و سرطان دهانه رحم می شود.
عفونت های منتقله از راه جنسی یا STI را عبارت از بیماری هایی دانست که طی تماس جنسی از فردی به فرد دیگر منتقل می شوند و ممکن است توسط ویروس، باکتری یا انگل ایجاد شوند.
هر فردی که از لحاظ جنسی فعال است در معرض خطر ابتلا به بیماری های آمیزشی قرار دارد:
وجود هر گونه ترشح غیر عادی و بد بو، خارش و سوزش، درد هنگام ادرار کردن، درد هنگام نزدیکی و زخم در نواحی تناسلی از نشانه های احتمالی وجود عفونت جنسی است.
افزایش ابتلا به بیماری های آمیزشی در دنیا:
با توجه به مسری بودن این بیماری ها، مراجعه نکردن بیمار برای تشخیص و درمان ناقص این بیماری ها ممکن است به عوارض بعدی مانند:
سرطان دستگاه های تولید مثل و کبد، ناباروری، سقط جنین، حاملگی خارج رحمی، ناهنجاری های مادرزادی، کوری و مرگ نوزاد، عفونت های نوزادان و شیرخواران، پیامدهای روانی و اجتماعی و حتی مرگ منجر شود.
توصیه به زوجین:
1-
از ابتدای ازدواج و رابطه جنسی به فکر پیشگیری از عفونت های انتقال یابنده از راه جنسی باشند و با اتخاذ یک شیوه زندگی متعهدانه خطر بروز این بیماری ها را به حداقل برسانند.
" بیماریهای مقاربتی عفونی عامل مهمی در ناباروری محسوب می شوند"
2-
قرص های پیشگیری از بارداری، دهانه رحم را در مقابل میکروب ها نفوذ ناپذیر می کند و در نتیجه عامل مهمی در پیشگیری از ابتلا به عفونت محسوب می شود.
تشخیص صحیح و سریع، درمان موثر و کامل، آموزش در زمینه پیشگیری و کاهش خطر، تشویق به استفاده از کاندوم و درمان به موقع اصولی هستند که می توانند باعث کنترل و درمان بیماریهای آمیزشی شود.
نظرات شما عزیزان: